Ik ben Marjan Bijl, afgestudeerd in Fysiotherapie te Leeuwarden. Ik heb vervolgens enkele jaren in Zwitserland gewerkt als fysiotherapeute bij een reumatoloog. Tijdens mijn reizen door Australië, Nieuw Zeeland en India, ben ik begonnen met masseren. Nek- en schouderklachten zijn mijn specialiteit.

Over de naam
Ananda betekent gelukzaligheid in Sanskriet, de oude taal van India.

IMG_0396

Referenties
Enkele citaten uit mijn klantenboek:

“Door je vermogen om het lichaam aan te voelen, weet je precies waar de knelpunten zitten en hoe je die los moet maken. Na een massage van jou voel ik me elke keer een stuk beter.”

“Al jaren heb ik last van mijn bovenrug, Fysio gehad, oefeningen etc niets hielp echt. Tot ik de 1e keer bij jou kwam. Wist niet wat ik meemaakte en dan het gevoel na afloop! Het gevoel dat ‘alles’ weer op zijn plek zit, vrij kan bewegen. Ik raad iedereen jouw wonderhanden aan!”

“Marjan is goed in staat de kern van klachten op te sporen en daar de massage aan aan te passen.”

“Een heerlijke techniek, een goede intuïtie, zij gaat meteen naar de plek die aandacht behoeft. Ik kan mij onder haar handen helemaal openstellen en ontspannen.”

“Alle aandacht van Marjan gaat naar mijn lijf en zij lokaliseert heel accuraat waar ’t ‘m nu zit. Je merkt met hoeveel kennis en ervaring zij te werk gaat.”

“Ik voel me bij jou in zeer goede handen.”

“Met hart en ziel word ik aangenaam aangeraakt door vloeiende handen die precies weten wat ze doen. Jouw hartverwarmende intentie en hele zijn en inzet is werkelijk fenomenaal.”